Lekkage in Deventer?

Als u in Deventer of regio Deventer woont en last heeft van een lekkage kunt u 24 uur per dag 0800 Loodgieter inschakelen. Wij werken met een 24 uursservice, waardoor u altijd verzekerd bent van professionele hulp. Heeft u een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk dat uw klanten geen last hebben van de lekkage, schakel snel uw loodgieter uit Deventer in. Lekkage kan veel schade veroorzaken, zoals bruine vochtplekken op uw muren, een ondergelopen zolder of zelfs schimmel. Voorkom verdere schade en laat uw lekkage snel en vakkundig herstellen.

Onderhoud kan lekkage voorkomen

Om lekkage te voorkomen, is het verstandig regelmatig onderhoud uit te laten uitvoeren. Bij ons kunt u een onderhoudscontract afsluiten, voor bedrijven maken wij zelfs een onderhoudscontract op maat. Waarom onderhoud uitvoeren? Niet alleen om problemen, zoals een lekkage, te voorkomen is een onderhoudsbeurt belangrijk. Ook om altijd verzekerd te zijn van veilige en goed werkende installaties. Daarnaast worden alle instellingen van bijvoorbeeld uw CV ketel weer goed afgesteld, dit kan u flink besparen in de energiekosten.

Direct een loodgieter in Deventer of omgeving Deventer nodig om uw lekkage op te lossen? Neem dan snel contact op via het telefoonnummer 0800-5663443 (gratis).